Enllaços externs

Biblioteca virtual

Pàgina oficial de les biblioteques públiques que formen part de la xarxa de la Diputació de Barcelona, on es pot trobar informació diversa, així com accedir al catàleg col·lectiu, a l’espai personal, realitzar tràmits en línia, etc.

www.bibliotecavirtual.diba.cat

Catàleg col·lectiu

Enllaç a la pàgina web on hi ha el catàleg col·lectiu que permet cercar llibres, revistes, música i pel·lícules a qualsevol de les biblioteques públiques de la xarxa de la Diputació de Barcelona.

www.aladi.diba.cat

Tràmits en línia

Espai on es poden realitzar diferents gestions de forma virtual, com per exemple fer-se el carnet de la biblioteca, efectuar renovacions, reservar llibres, etc. Cal validar-se amb el número de carnet de la biblioteca.

www.bibliotecavirtual.diba.cat/tramits-en-linia

Gènius. Biblioteca infantil

Espai per als més petits amb divertits personatges que els guiaran per la web. Conté recursos bibliogràfics especialment dissenyats per a ells i una secció per a pares i mares.

www.genius.diba.cat

Facebook

Pàgina oficial de la biblioteca Sant Valentí on us informarem de les activitats de la biblioteca i les novetats que ens van arribant cada mes. També ens podeu enviar missatges, comentar llibres o fer recomanacions per a futures compres.

www.facebook.com/bnavarcles

Twitter

Twitter oficial de la biblioteca Sant Valentí.

www.twitter.com/bnavarclessv

Pinterest

Pinterest oficial de la biblioteca Sant Valentí.

www.pinterest.com/bnavarclessv

Instagram

Instagram oficial de la biblioteca Sant Valentí.

www.instagram.com/bibliotecadenavarcles/

Memòria Digital de Navarcles

La Memòria Digital de Navarcles és un projecte desenvolupat per la Biblioteca Sant Valentí i l'Ajuntament de Navarcles que pretén donar visibilitat a fotografies, cartells, programes, fulletons, vídeos i altres tipus de material audiovisual relacionats amb Navarcles.

www.memorianavarcles.cat