Serveis de la Biblioteca Sant Valentí

Servei d’informació

A través d’aquest servei atendrem les vostres necessitats informatives, al mateix temps que us ajudarem a conèixer la biblioteca i els recursos disponibles.


Préstec

Per gaudir d’aquest servei és imprescindible el carnet de la biblioteca, que és gratuït i vàlid per a totes les biblioteques públiques de Catalunya. Cada usuari, es pot emportar 30 documents durant 30 dies, renovables si cal.

La biblioteca utilitza la tecnologia RFID (Identificació per ràdio freqüència) per a la gestió del préstec i el control de seguretat.

Si necessiteu un document que no tenim, us el podem demanar a d’altres biblioteques, a través del Préstec Interbibliotecari. O directament ho podeu sol·licitar via la plataforma Atena: http://atena.biblioteques.cat/.

Podeu consultar el catàleg de la biblioteca a la web aladi.diba.cat, així com consultar les vostres dades, renovar i reservar documents, etc.


Internet i ofimàtica

A la biblioteca trobareu quatre ordinadors a la sala d’adults i un a la sala infantil amb connexió a internet i alguns programes d’ofimàtica. El temps de connexió és de trenta minuts o d’una hora. Els ordinadors d’una hora es poden reservar a Biblioteca Virtual.

El preu de les impressions és de 0,10 euros cada full en blanc i negre, i 0,40 euros cada full en color.

La biblioteca també disposa de connexió Wi-Fi.


Reprografia

La biblioteca disposa d’una fotocopiadora d´autoservei, per facilitar l´accés a la informació dels documents. Els usuaris poden fotocopiar els documents en les condicions legals vigents.


Sala de treball

A la primera planta de la biblioteca hi ha un espai adequat per fer treballs en grup amb capacitat per 20 persones. Es pot resevar al taulell d’informació o enviant un correu electrònic a b.navarcles.sv@diba.cat.


Activitats infantils

Periòdicament s’organitzen contes, tallers, cinema, titelles, clubs de lectura, ... adreçats a nens i nenes de totes les edats. Per més informació consulteu l’apartat Activitats o contacteu amb la biblioteca


Visites guiades

Els usuaris que estiguin interessats en conèixer el funcionament de la biblioteca, i els seus espais poden concertar hora per a la realització d’una visita organitzada.


Bústia de retorn 24h

Fora de l’horari d’obertura de la biblioteca es poden tornar els préstecs a la bústia de retorn.