Activitats

 • 23

  set

  CONCERT DE COMBOS A LA FIRA Happy Food Trucks


 • Lloc: Cobert de la màquina del batre de Sant Fruitós de Bages
  Preu: Gratuït
  Horari: 13:00

  Organitza: Escola de Música i Ajuntament de Sant Fruitós

  Del divendres al diumenge, la Plaça Onze de Setembre de Sant Fruitós de Bages s'omplirà de food trucks i un munt d'activitats paral·leles per a grans i petits.

  La festa començarà el divendres a les 6 de la tarda, amb el Cobert de la Màquina de Batre i la Plaça Onze de Setembre plens de caravanes mòbils on els visitants podran fer un mos mentre gaudeixen dels diferents concerts i actuacions que s'hi oferiran.

  Referent a les actuacions, el mateix divendres a partir de les 19.00 h fins les 20.00 h de la nit, els food trucks estaran acompanyats pel Dj Chimi Hendrixx i a partir de les 22.30 h es podrà gaudir del concert d'A contra Blues. El dissabte al migdia David Ros oferirà versions en acústic i a partir de les 7 h de la tarda, es podrà veure un espectacle de showcooking seguida del concert de Morland River i del karaoke en directe de Mortímers, de les 20.30 a les 22.00 h i de les 23.00 a la 1.00 h respectivament.

  De cara al diumenge, arribarà el torn dels alumnes de l'Escola de Música de Sant Fruitós a partir de la 1 del migdia. Finalment i per tancar la jornada, tothom podrà gaudir del concert de Jordi Belza que oferirà versions en acústic i que estarà seguit del Dj Paradís que tancarà el cartell d'actuacions.

  Amb aquesta nova edició, les Happy Food Truck Tour tornen a Sant Fruitós de Bages després de recórrer diferents punts del territori català.