Amplia l'informació amb aquests enllaços

Sexualitat

Consulta Jove de l'Institut d'Estudis de la Sexualitat i la Parella

Atenció professional privada amb tarifa reduïda si ets jove.
www.iesp.cat

Casal Lambda

Associació de gais i lesbianes amb servei d'informació, assessorament i acolliment. També disposa d'un punt d'informació juvenil. Web amb enllaços, xat i fòrum.
www.lambdaweb.org

​Coordinadora Gai-Lesbiana

Federació d'associacions de gais i lesbianes. Amb enllaços a més webs, documents, fòrums, estadístiques i notícies.
www.cogailes.org

Recull de centres i serveis de Sexe Joves 

Adreces i telèfons de contacte de centres de salut, hospitals, unitats d'atenció a la salut sexual i reproductiva, centres d'interrupció de l'embaràs i de prevenció d'infeccions venèries.
www.sexejoves.gencat.net

​Centre Jove d'Anticoncepció i Sexualitat 

Servei d'atenció sobre salut sexual de joves, promogut per l'Associació Catalana de Planificació Familiar. Visites personalitzades, gratuïtes i confidencials. Consulta telefònica.
www.centrejove.org


Transtorns alimentaris

​Associació contra l'anorèxia i la bulímia (ACAB) 

Aquesta entitat té una web amb una informació àmplia sobre anorèxia i bulímia i un test d'autoavaluació; duu a terme accions de sensibilització social per prevenir aquests trastorns alimentaris; disposa d'un servei de consulta telefònica i en línia, i dóna suport als afectats i als familiars.
www.acab.org

​Telèfon Sanitat Respon

CatSalut Respon és un equip de professionals d’infermeria i de teleoperació que ofereix un servei d’atenció telefònica permanent, accessible, resolutiu, pròxim i professional.
Tel. 061


Drogues

​Líniaverda

Servei d’informació telefònica de la Generalitat. Informació, orientació i acollida permanent sobre drogodependències.
www.liniaverda.org

​Kolokon​

Web molt completa, clara i entenedora, amb informació sobre els efectes i les conseqüències de les drogues i l'alcohol.
www.kolokon.com


Recursos de mobilitat

Coordinadora de Camps de Treball de Catalunya  (COCAT)​

La COCAT treballa en xarxa amb entitats catalanes i d'arreu del món per tal de construir un projecte integral de voluntariat, que, partint dels camps de treball i el voluntariat de llarga durada, inclogui un treball per a la inclusió mitjançant el voluntariat, l'educació per a la sostenibilitat, la igualtat i la solidaritat internacional, i l'educació en valors i per la participació social.
www.cocat.org

​Servei Civil Internacional

Organització internacional que promou la cultura de pau i defensa la justícia social a través de camps de treball entesos com a eina de desenvolupament personal, transformació social i construcció de pau en un entorn intercultural. Hi ha gairebé 1.000 camps disponibles arreu el món, de temes molt diferents (medi ambient, cultura, inclusió social, educació...) i en diferents dates.
www.sci-cat.org

​Cercador de Camps de Treball i Voluntariat​

Les ONG us proposen opcions de turisme responsable, rutes solidàries i plans de voluntariat internacional. A través d'aquest cercador de Canal Solidari-OneWorld podràs trobar l'oferta de camps de treball d'unes quantes entitats. Pots cercar bé per l'àrea geogràfica que t'interessa, bé pel país
www.canalsolidari.org